CO2 Laser/CoolPeel

Co2 laser Coolpeel

Drömmer du om hudföryngring eller hudåtstramning eller har du ett hudproblem som stör dig? Deka SmartXide Punto är en Co2 laser som har den smalaste laserstrålen i världen. Det gör att ytan på huden påverkas så lite som möjligt under din behandling. Trots detta når strålen på djupet och korrigerar din hud. Med nya SmartXide Punto kan du också göra populära CoolPeel-behandlingar. CoolPeel är en ny behandlingsteknik inom hudföryngring från DEKA som jobbar ytligt med hudens struktur för en jämnare och slätare hud. En laserbehandling med CoolPeel innebär: mindre smärta under din behandling, kort behandlingstid, snabbare återhämtningstid.

Hur blir resultatet

Resultatet både syns och känns snabbt, och fortsatt förbättring sker sedan under de följande månaderna. Full effekt är dock synlig först efter ca 6 månader. Vi på Helfin Skönhet & Laser använder sig av DEKA-laser SmartXide2 DOT/RF som bygger på en ny, unik teknik vilket innebär snabbare och mer effektiva behandlingar med mycket goda resultat. Vi erbjuder en behandlingsform som heter CoolPeel. Med CoolPeel reduceras fina linjer, solskador och porstorleken minskar. Du får en jämnare hudton och lyster. Det bästa av allt är att med CoolPeel laserbehandling behövs ingen lång läkningstid. Ge dig själv och din hud ett friskare, fräschare och yngre utseende med SmartXide Co2 CoolPeel.

Vad är Co2-laser och hur fungerar det?

CO2-laser med SmartXide Punto från DEKA är en typ av laserbehandling som används för att behandla hudförändringar som bland annat acneärr, operationsärr, vårtor, fibrom, solskadad/ojämnt pigmenterad hud samt åldrad hud med slapphet och rynkor. Behandlingen kan utföras på både kropp och ansikte och skräddarsys efter kundens individuella behov– t ex området under ögonen, runt munpartiet eller kinder.

Vad är CoolPeel och hur fungerar det?

CoolPeel är en helt ny behandlingsteknik som levererar en fraktionerad ablativ behandling som på ett säkert och bekvämt sätt uppnår alla fördelar som en koldioxidbehandling ger. Med SmartXide kan vi utföra CoolPeel-laserbehandlingar som ger patienten minimal smärta under behandling, kort behandlingstid och snabb återhämtningstid. Laserpeeling ger en nybildning av kollagen och elastin och skadad hud avlägsnas, en yngre och friskare hud träder fram vilket leder till en slätare och stramare hud. Skadad hud avlägsnas, kollagenproduktionen stimuleras och värmeenergin som levereras stramar åt huden. Med SmartXide Punto kontrolleras och levereras en hög energi i extremt korta pulser som traditionellt kan skada den omgivande huden. Avsaknaden av onödig kvardröjande värme i huden är därför vi kallar behandlingen för CoolPeel.

Klicka på respektive rubrik för mer information

Före och efter endast en Coolpeel behandling

Före och efter en CO2 laser - ärrbehandling

Få en slätare och stramare hud idag!

Kontakta oss för CO2 Laser/CoolPeel behandling som ger nybildning av hudens ytlager, minskar fina linjer och förbättrar hudtonen utan lång läkningstid.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå