Kemisk Peeling Dermaceutic

Uppnå fantastiska resultat snabbt och skonsamt

Kemisk peeling är ett kraftfullt verktyg för att uppnå fantastiska resultat på ett snabbt och skonsamt sätt. Med åldern minskar cellförnyelsen, vilket kan leda till en trött och glåmig hud. Genom kemisk peeling avlägsnas inte bara de döda hudcellerna utan också stimuleras nybildningen av nya celler. Detta resulterar i ökad spänst och lyster i huden. En kur med kemisk peeling kan ge långvariga resultat.

Behandlas effektivt för

  • Trött och glåmig hud som behöver mer spänst
  • Pigmenteringar, solskadad hud, melasma
  • Acne, överproduktion av talg, acneärr och förstorade porer
  • Linjer och rynkor

Bakgrunden till Dermaceutic

Dermaceutic är utvecklat i Frankrike av ett team biokemister, hudläkare och estetiska kirurger. Deras produkter är skapade för att behandla olika hudproblem och deras resultat stöds av omfattande kliniska studier. Med Dermaceutics kemiska peelingar kan vi på Helfin Laser & Skönhet hjälpa dig att uppnå dina hudvårds mål med en effektiv och säker behandling.

Kemisk peeling är en effektiv behandling för att bekämpa acne

Acne uppstår ofta på grund av en överproduktion av talg, vilket kan leda till att talgkörtlar blir tilltäppta och bildar finnar och utslag. En viktig del av att acne utvecklas är bildandet av proppar av keratin som blockerar talgkörtlarnas öppningar. Genom att applicera en kemisk peeling löses dessa proppar upp, vilket gör det möjligt för instängd talg att tömmas ut. Detta minskar risken för att talgkörteln blir inflammerad och bildar finnar. Dessutom skapar kemisk peeling en miljö i huden med ett lägre pH-värde. Detta ogynnsamma pH-värdet försvårar för bakterier att överleva och föröka sig. På så sätt minskar risken för bakteriell tillväxt och infektioner, vilket kan bidra till att minska antalet akneutbrott.

Kontakta oss

Hos Helfin Laser & Skönhet erbjuder vi skräddarsydda kemiska peelingar för att hjälpa dig bekämpa acne och uppnå en klarare och friskare hud. Men även för trött glåmig, solskadad eller pigmenterad hud.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå