Om oss

Vilka är vi

Vår passion för skönhet och hudvård sträcker sig långt tillbaka och genomsyrar varje aspekt av vår verksamhet. Med över 17 års erfarenhet i branschen och som legitimerad hudterapeut med gesällbrev samt vår legitimerade laserterapeut med gedigen kompetens och erfarenhet är vi dedikerade till att erbjuda dig de mest avancerade och effektiva behandlingarna för att uppnå dina skönhetsmål.

Hos oss hittar du en rad behandlingar, från avancerad laserterapi till skonsamma ansiktsbehandlingar, alla utförda med en kombination av expertis, erfarenhet och omsorg. Vi förstår att varje steg på din hudvårdsresa är viktigt, och vi är här för att guida dig genom varje steg med professionalism och förståelse.

Vi tror på att varje individ är unik, och därför strävar vi efter att skapa skräddarsydda lösningar som passar just dina behov och önskemål. Vårt breda utbud av behandlingar är noggrant utvalda för att leverera synliga resultat samtidigt som de bevarar hudens naturliga skönhet och hälsa.

Vårt mål är att inte bara förbättra din hud, utan också att förbättra ditt välbefinnande och självförtroende. Vi strävar efter att skapa en lugn och avslappnad miljö där du kan koppla av och njuta av din behandling med fullt förtroende för våra kunniga terapeuter.

Välkommen till Helfin Laser & Skönhet, där resultat och naturlig skönhet möts för att skapa den bästa versionen av dig själv.

Helin -Auktoriserad Hud o SPA terapeut

Bella -Certifierad Laserterapeut

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå